Vanwege enorme drukte kunnen er tot nadere berichtgeving geen nieuwe bestellingen worden geplaatst! Ook kan het langer duren voordat vragen worden beantwoord. Bedankt voor uw begrip en geduld.
Over kastenwinkel.nl Contact Vragen? Bel: 078 647 41 57​ Inloggen
 5 jaar garantie door pure kwaliteits materialen
 GRATIS inmeetservice en persoonlijk advies
 Klanten beoordelen ons met een 8
Kasten monteren

Werkwijze

Na je bestelling nemen wij contact met je op voor de gratis inmeet check en advies. Vervolgens wordt jouw kast aangeboden bij onze werkvoorbereiding. Je kast wordt uitgewerkt en de onderdelen besteld. Vervolgens gaat de kast in onze werkplaats de productie in en worden alle onderdelen met behulp van een mooi machinepark en goed geschoolde vakmensen geproduceerd.

 

Kasten laten monteren en bezorgen

Onze expertise zit niet alleen in verstand van kasten en productie processen, maar ook in de montage van kledingkasten. Ook hebben we bij Kastenwinkel.nl uitgebreide kennis van hippe decoren en sierlijke grepen, waardoor onze kasten onderscheidend zijn. Wij kunnen de kasten monteren en wij doen dat volledig naar wens.

Na de productie krijgt de kast een uitgebreide controle en na goedkleuring kan deze in de verpakking gereed voor levering. Onze montage experts zijn goed geschoold. Zij zorgen dat jouw kledingkast inclusief montage in goede staat geleverd wordt. Neem daarom eens een kijkje in onze standaard kasten, of ga direct naar de configurator om een kast op maat te ontwerpen.

Wij nemen netjes contact met je op om een afspraak te maken voor de montage van jouw kast. De kast wordt daarna op een dag afgeleverd en gemonteerd. De monteurs gaan niet weg na je volle tevredenheid en goedkeuring.