Vanwege enorme drukte kunnen er tot nadere berichtgeving geen nieuwe bestellingen worden geplaatst! Ook kan het langer duren voordat vragen worden beantwoord. Bedankt voor uw begrip en geduld.
Over kastenwinkel.nl Contact Vragen? Bel: 078 647 41 57​ Inloggen
 5 jaar garantie door pure kwaliteits materialen
 GRATIS inmeetservice en persoonlijk advies
 Klanten beoordelen ons met een 8
Kastenwinkel

Over Kastenwinkel.nl

Wil je een kast kopen of zelf een kast op maat maken? Onze configurator biedt prachtige mogelijkheden tegen een eerlijke prijs. Aan jouw wensen in de interieurbouw kunnen wij voldoen. Kom je nu niet uit met je wensen? Neem dan contact op met onze telefoonservice.

Informatie over onze configurator vind je hier.

 

Kledingkast kopen via onze configurator

Bij ons staat een team van vakkundige kastenmakers gereed om de beperkingen van onze configurator op te vangen. Wanneer je een kast volledig op maat gemaakt wilt kopen (bijvoorbeeld onze inloopkast), staan onze medewerkers graag voor je klaar. Bovendien bestaat ons assortiment ook uit luxe kledingkasten en meer standaard kasten die direct in jouw behoeften kunnen voorzien. 

Op het gebied van interieurbouw kunnen wij je alle facetten van het vak aanbieden. Dus schroom niet om te bellen voor een afspraak. Tevens kun je via ons offerteformulier aanvragen wat een kast op maat kost in jouw situatie.

Kwaliteit van Kastenwinkel

De kasten van Kastenwinkel.nl worden uitsluitend gemaakt met materialen van uitstekende kwaliteit. Hierdoor kunnen wij vijf jaar garantie bieden op onze maatwerk kasten. Ook bieden wij een gratis dienst om de kasten in te meten. Wij staan je graag persoonlijk te woord om je van adviezen te voorzien. Mede hierdoor worden wij door onze klanten beoordeeld met een 8 en dat vinden wij erg belangrijk!

 

Kunnen wij je verder helpen?

Of navigeer via de menubalk bovenaan naar de configurator om jouw kast op maat samen te stellen!