Vanwege enorme drukte kunnen er tot nadere berichtgeving geen nieuwe bestellingen worden geplaatst! Ook kan het langer duren voordat vragen worden beantwoord. Bedankt voor uw begrip en geduld.
Over kastenwinkel.nl Contact Vragen? Bel: 078 647 41 57​ Inloggen
 5 jaar garantie door pure kwaliteits materialen
 GRATIS inmeetservice en persoonlijk advies
 Klanten beoordelen ons met een 8

Kinderkledingkast


Kledingkast meiden kinderkamer
Sale
-16%
Hippe kinderkledingkast voor meiden
Leverbaar
€ 1.535,00€ 1.290,00
Bekijken
Kledingkast jongens
Sale
-16%
Stoere kinderkledingkast voor jongens
Leverbaar
€ 1.535,00€ 1.290,00
Bekijken
Stoere kledingkast kinderkamer
Stoere kinderkamerkast voor op de slaapkamer
Leverbaar
€ 960,00
Bekijken

Deze categorie heeft nog geen kasten.

Kinderkasten voor jongens en meiden

Kinderkledingkasten en kinderkamerkasten kun je kopen bij Kastenwinkel.nl. Zowel voor jongens als meiden beschikken wij over leuke, hippe en stoere kledingkasten voor op de kinderkamer. Deze kasten worden vervaardigd uit hout van hoge kwalieit. Je vindt het overzicht van de kinderkledingkasten hierboven! 

Wij hechten veel waarde aan het vinden van een passende kledingkast die het interieur van de kinderkamer van zowel jongens als meiden verrijkt. Maak je daarom liever een unieke kinderkleerkast die volledig is afgestemd op jouw wensen en eisen? Dan kun jij jouw kinderkast zelf maken via onze configurator!

Waarom een kinderkamerkast configureren?

Kastenwinkel.nl hecht veel waarde aan het realiseren van kasten die overeenkomen met datgene wat jij in gedachten hebt. Waar de één op zoek gaat naar een hippe kinderkast, is de ander meer onder de indruk van een stoere kledingkast. In de meeste gevallen komt maatwerk dus goed tot zijn recht. Daarom kun jij aan de hand van onze kasten configurator ook zelf een kast voor op de kinderkamer samenstellen.

Kinderkledingkast kopen

Hierboven kun je onze kinderkasten kopen. Je kunt de standaard kasten direct toevoegen aan de winkelwagen en afrekenen via het bestelsysteem. Heb je nog vragen over onze hippe en stoere kinderkamerkasten en kinderkledingkasten? Wij staan je graag te woord!