Vanwege enorme drukte kunnen er tot nadere berichtgeving geen nieuwe bestellingen worden geplaatst! Ook kan het langer duren voordat vragen worden beantwoord. Bedankt voor uw begrip en geduld.
Over kastenwinkel.nl Contact Vragen? Bel: 078 647 41 57​ Inloggen
 5 jaar garantie door pure kwaliteits materialen
 GRATIS inmeetservice en persoonlijk advies
 Klanten beoordelen ons met een 8

Kantoorkast


Kantoorkast, afsluitbaar
Sale
-20%
Afsluitbare kantoorkast met verstelbare planken
Leverbaar
€ 1.225,00€ 980,00
Bekijken
Kantoorkast hout
Kantoorkast van hout
Leverbaar
€ 1.455,00
Bekijken
Kantoorkast afsluitbaar
Afsluitbare kantoorkast
Leverbaar
€ 1.260,00
Bekijken

Deze categorie heeft nog geen kasten.

Kantoorkasten op maat

Zoek jij een handige kantoorkast met hippe decoren, gemaakt van hoge kwaliteit hout? Onze kasten voor op kantoor worden uitsluitend op maat vervaardigd uit mooi hout. Onze stijlvolle en handige designs van kantoorkasten op maat zijn op voorraad en kunnen worden gebruikt om spullen in op te bergen. Koop jouw favoriete afsluitbare kantoorkast hierboven of ontwerp je kast zelf.

Draaideurkasten op kantoor

Voor Kastenwinkel.nl is het belangrijk dat jij de kast vindt die je zoekt. Wij leveren daarom ook draaideurkasten, die eenvoudig geconfigureerd kunnen worden. Draaideurkasten zijn kasten met twee uitslaande deuren. Je kunt ze zeer praktisch inrichten met hangmappen en archiefmappen. Meer informatie over onze draaideurkasten vind je op de bijbehorende pagina.

Je kunt jouw favoriete afsluitbare kantoorkast hierboven direct kopen, maar het is ook mogelijk om deze zelf op maat samen te stellen in 4 stappen! Ieders persoonlijke wensen en eisen kunnen via onze configurator worden vertaald naar een professionele, maatwerk kast die op kantoor goed tot zijn recht komt. Door gebruik te maken van de kasten configurator kun jij een keuze maken uit diverse uitvoeringen, afmetingen en kleuren.

Handige, afsluitbare kantoorkast kopen

Hierboven vind je ons assortiment aan kantoorkasten. Bij het aanschaffen van een kast op maat is het belangrijk dat je jouw wensen goed in kaart brengt. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan verstelbare planken? Dient de kantoorkast afsluitbaar te zijn? Bij Kastenwinkel kun je kiezen uit functionele draaideurkasten die bij jou op kantoor passen.

Heb je vragen over onze afsluitbare kantoorkasten? Wij staan je graag te woord! Of bestel jouw favoriete kantoorkast hierboven direct!